AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük kırmızı elma görmek

Kahve falında çok büyük kırmızı elma görmek

Kahve falında çok büyük kırmızı elma görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük kırmızı elma gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda değişiklik yapma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı büyük elma yemek önemli ve ciddi işler yapacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı büyük elma görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Kahve falında büyük kırmızı elma görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük kırmızı elma görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, beklentilerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kırmızı elma görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, aile hayatında sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı elma aldığını görmek aşının da çoğalacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak kırmızı elma görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir