AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı sarı elma görmek

Kahve falında kırmızı sarı elma görmek

Kahve falında kırmızı sarı elma görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, başarılarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı sarı elma gördüyseniz:

  • Belli bir çizgide gitmeyen ilişkilere yön verilebilir veya ilişkiler daha ciddi bir platforma taşınabilir.

Kahve falında sarı ve kırmızı elma görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sarı kırmızı elma görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı sarı elma görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı elma satmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük kırmızı elma görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalettir.

Kahve falında tatlı kırmızı elma yemek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı elma toplamak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bazen fakirlik görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma dağıtmak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir