AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, kendine geleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına inanılır.

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişilerden uzak durun.

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, dinç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kedinin ısırdığını görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında siyah kedinin ısırdığını görmek işlerin kapanacağına, bekar ise evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yavrusunun ısırdığını görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin ısırdığını görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kedi ısırdığını görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir