AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusunun ısırdığını görmek

Kahve falında kedi yavrusunun ısırdığını görmek

Kahve falında kedi yavrusunun ısırdığını görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kedi yavrusunun ısırdığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Kahve falında kedi yavrusunun ısırdığını görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında köpek yavrusunun ısırdığını görmek iyi hissedileceğine, dertlerin ve sorunların artacağına işarettir.

Kahve falında yavru köpeğin ısırdığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kendini ısırdığını görmek güzel günlere kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi ısırmak huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kedinin ısırdığını görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir