AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kedinin ısırdığını görmek

Kahve falında beyaz kedinin ısırdığını görmek

Kahve falında beyaz kedinin ısırdığını görmek sıhhat kazanacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, yalnız kalınacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kedinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir.

Kahve falında beyaz kedinin ısırdığını görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, güzel zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kediyi ısırmak yılmayacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında kedi ısırdığını görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin seni ısırdığını görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kedinin ısırdığını görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kedinin ısırdığını görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir