AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını görmek

Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını görmek

Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin ısırdığını görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin ayağını ısırdığını görmek mesleğine dört elle sarılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kazancın ikiye katlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kedinin ısırdığını görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, kazançlı bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kedinin ısırdığını görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir