AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin ısırdığını görmek

Kahve falında kedinin ısırdığını görmek

Kahve falında kedinin ısırdığını görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı gerçeklere bağlı kalarak atmalısınız.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına işarettir.

Kahve falında kedinin kendini ısırdığını görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin ayağını ısırdığını görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin ısırdığını görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi ısırmak şansının kendisinden yana olacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir