AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ısırdığını görmek

Kahve falında kedi ısırdığını görmek

Kahve falında kedi ısırdığını görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, kariyerinin yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kedi ısırdığını gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yollar yapılabilir.

Kahve falında kedinin ayağını ısırdığını görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kedinin parmağını ısırdığını görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, müjdeli haberle geleceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin ısırdığını görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin bacağını ısırdığını görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kendini ısırdığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hasret çekenlerin buluşacağına inanılır.

Kahve falında bir kedinin ısırdığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir