AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın üstünde olmak

Kahve falında ağacın üstünde olmak

Kahve falında ağacın üstünde olmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, dertlerden kurtulmaya, çok iyi mevkilere geleceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ağacın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Kahve falında ağacın üstünde uyumak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın üstünde kar görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde oturmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde ağaç görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde kuşlar görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kendini ağacın üstünde görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçların üstünden uçmak sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına işarettir.

Kahve falında ağacın üstünde olmak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir