AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ağacın üstünde görmek

Kahve falında kendini ağacın üstünde görmek

Kahve falında kendini ağacın üstünde görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, duaların kabul göreceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, hasret içinde kalacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kendini ağacın üstünde gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız özel bir kişiyle ortaklığa, iş birliğine ya da ilişkiye zemin hazırlıyor.

Kahve falında ağacın üstünde oturmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, işlerinin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde ağaç görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç üstünde kuşlar görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini ağacın üstünde görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın üstünde yılan görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçların üstünde uçmak kendini dinine daha fazla vereceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağacın üstünde uyumak iyi halinin kalmayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın üstünde olmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir