AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı gözlük görmek

Kahve falında sarı gözlük görmek

Kahve falında sarı gözlük görmek çok güzel günler geçireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sarı gözlük gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında sarı gözlük görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında sarı gözlük takmak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük kutusu görmek dönülmez yollara gireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini gözlüklü görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gece güneş gözlüğü takmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında gözlük takmış görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına yorulur.

Kahve falında yeni gözlük almak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir