AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük kutusu görmek

Kahve falında gözlük kutusu görmek

Kahve falında gözlük kutusu görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sağlığın bozulacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında gözlük kutusu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da düzenlemeleri değişebilir.

Kahve falında gözlük kutusu görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kutu kola görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında boş kutular görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş ayakkabı kutusu görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine işarettir.

Kahve falında kutuda altın görmek yeni işlere girileceğine, kazançlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutu toplamak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında hediye kutu görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında koli kutu görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir