AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı gelinlik giymek

Kahve falında sarı gelinlik giymek

Kahve falında sarı gelinlik giymek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Biraz da kendinizi şımartmanız gerekiyor.

Kahve falında sarı gelinlik giymek hem çok mutlu olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı gelinlik giydiğini görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında gelinliğe sarılmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulur.

Kahve falında sarı gelinlik görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında zorla gelinlik giydirilmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski model gelinlik giymek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, borçları varsa ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım gelinlik giymek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir