AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski model gelinlik giymek

Kahve falında eski model gelinlik giymek

Kahve falında eski model gelinlik giymek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, kazancının yerine gelmesine, müjdeli haberle geleceğine, istemediği halde borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski model gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Kahve falında eski model gelinlik giymek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik modellerine bakmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik modelleri görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski model araba görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski model ev görmek huzursuzlukların sona ereceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski model araba kullanmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına yorulur.

Kahve falında eski model beyaz araba görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz eski model araba görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, geçim kaygısı duymayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir