AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinliğe sarılmak

Kahve falında gelinliğe sarılmak

Kahve falında gelinliğe sarılmak geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, açların doyacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğe sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Kahve falında sarı gelinlik giymek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı gelinlik giydiğini görmek amaçlardan sapmaya, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında gelinliğe sarılmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sarı gelinlik görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına gelinlik bakmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında giyilmiş gelinlik görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanı gelinlikle görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi gelinlik görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir