AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı etek giymek

Kahve falında sarı etek giymek

Kahve falında sarı etek giymek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı etek giymek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında sarı uzun etek giymek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı etek giymek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine alamet eder.

Kahve falında sarı etek giydiğini görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine alamet eder.

Kahve falında sarı etek almak özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, kendi patronu olacağına alamet eder.

Kahve falında sarı etek görmek işlerin sürekli artacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında renkli etek giymek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine delalettir.

Kahve falında eteği ters giydiğini görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kısa etek giymek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir