AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne isim yazmak

Kahve falında gökyüzüne isim yazmak

Kahve falında gökyüzüne isim yazmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, güzel günler görüleceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzüne isim yazmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız bazı değişiklikler öz güveninizi arttırabilir.

Kahve falında gökyüzüne isim yazmak dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gelinin ayakkabısına isim yazmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaca isim yazmak uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kağıda isim yazmak etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıda isim yazmak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya isim yazmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağa isim yazmak ekonomik gücün çoğalacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir