AnaSayfa / Genel / Kahve falında bornoz almak

Kahve falında bornoz almak

Kahve falında bornoz almak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet eder.

Kahve falında bornoz almak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler için aşırı harcamalarda bulunmanız eleştiri sebebi olabilir.

Kahve falında beyaz bornozlu erkek görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bornoz almak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı bornoz giymek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının bornoz giydiğini görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bornozlu bir erkek görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine inanılır.

Kahve falında birinin bornoz giydiğini görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hayırlı haberlere inanılır.

Kahve falında havlu ve bornoz görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, kurulu düzenin bozulacağına delalettir.

Kahve falında eşini bornozlu görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, sevilen birinin geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir