AnaSayfa / Genel / Kahve falında bornozlu bir erkek görmek

Kahve falında bornozlu bir erkek görmek

Kahve falında bornozlu bir erkek görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, birçok işin birlikte yapılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bornozlu bir erkek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Kahve falında beyaz bornozlu erkek görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bornozlu bir erkek görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Kahve falında bornozlu erkek görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bornozlu olduğunu görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına inanılır.

Kahve falında sarı bornoz görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, yoğun stres altında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo bornoz görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi bornoz görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, onlarla ayrı düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bornoz görmek hasret içinde kalacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir