AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini bornozla görmek

Kahve falında eşini bornozla görmek

Kahve falında eşini bornozla görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, haneye dertlerin gireceğine , gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında eşini bornozla gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında eşini bornozla görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine işarettir.

Kahve falında eşini bornozlu görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bornozlu adam görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bornoz yıkamak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bebek bornozu görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz bornoz almak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bornozlu kadın görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bornoz görmek ibadete ağırlık verileceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir