AnaSayfa / Genel / Kahve falında bornozlu kadın görmek

Kahve falında bornozlu kadın görmek

Kahve falında bornozlu kadın görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında bornozlu kadın gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Kahve falında bornozlu kadın görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bornozla gezdiğini görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bornozlu erkek görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bornoz giymek dayanışmanın ve düzenin artacağına, boş yere korku duyulacağına işaret eder.

Kahve falında bornozlu adam görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında bornoz almak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bornozlu görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bornoz görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir