AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bileklik görmek

Kahve falında kırık bileklik görmek

Kahve falında kırık bileklik görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine delalettir.

Kahve falında kırık bileklik gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Kahve falında kırık bileklik görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı bileklik görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Kahve falında inci bileklik görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kopan bileklik görmek hep dinç ve genç kalacağına, parasız kalacağına inanılır.

Kahve falında gümüş bileklik almak gelirinin eksileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı bileklik görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında taşlı bileklik takmak endişelerin sona ereceğine, mutluluğunu çoğaltacağına inanılır.

Kahve falında boncuklu bileklik almak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir