AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bez görmek

Kahve falında sarı bez görmek

Kahve falında sarı bez görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sarı bez gördüyseniz:

  • Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında sarı bez görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Kahve falında bez torba görmek iş değişikliğine gidileceğine, işinde uzmanlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın bezi görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz bez ayakkabı görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek kazançlı çıkacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında adet bezi görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, eline geçen paraları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bez görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine yorulur.

Kahve falında boklu bez görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir