AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın bezi görmek

Kahve falında kadın bezi görmek

Kahve falında kadın bezi görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, o işi canlandıracağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın bezi gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında kadın bezi görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bez ütülemek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında bezle yer silmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bezli bebek görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kirli bez görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bezi görmek şansa, haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında bez yemek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kakalı bez yıkamak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir