AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bez ayakkabı görmek

Kahve falında beyaz bez ayakkabı görmek

Kahve falında beyaz bez ayakkabı görmek kısmetlerinden olacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bez ayakkabı gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Kahve falında beyaz bez ayakkabı görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz namaz bezi görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz bez parçası görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bez ütülemek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bez kesmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sofra bezi görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bez görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir