AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı beyaz kedi görmek

Kahve falında sarı beyaz kedi görmek

Kahve falında sarı beyaz kedi görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, kucaklaşacağına yorulur.

Kahve falında sarı beyaz kedi gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında sarı beyaz kedi görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kediye sarılmak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediye sarılmak her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, istemediği halde borçlanacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renkte kedi görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru sarı kedi görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa rivayet eder.

Kahve falında sarı ev kedisi görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sarı kedi yavruları görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir