AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ev kedisi görmek

Kahve falında sarı ev kedisi görmek

Kahve falında sarı ev kedisi görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, hataların düzeltileceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sarı ev kedisi gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan biri kendisini aramanızı bekliyor.

Kahve falında sarı ev kedisi görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde sarı kedi görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına işarettir.

Kahve falında yavru sarı kedi sevmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kediye sarılmak yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işarettir.

Kahve falında kediye sarılmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru sarı kedi görmek para sıkıntısı çekeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kedi öldürmek maddi olanakların artacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir