AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kediye sarılmak

Kahve falında beyaz kediye sarılmak

Kahve falında beyaz kediye sarılmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kediye sarılmak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler yaşanabilir.

Kahve falında beyaz kediye sarılmak karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalettir.

Kahve falında sarı beyaz kedi görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında sarı renkli kedi görmek ufkunun açılacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kedi öldürmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işarettir.

Kahve falında siyah ve sarı kedi görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret eder.

Kahve falında sarı renkte kedi görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş sarı kedi görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru sarı kedi görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, rahatın ve konforun geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir