AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye sarılmak

Kahve falında kediye sarılmak

Kahve falında kediye sarılmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine delalet eder.

Kahve falında kediye sarılmak gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Kahve falında sarı renk kedi görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında yavru sarı kedi sevmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında evde sarı kedi görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük sarı kedi görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kediye sarılmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkte kedi görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, fırsatların heba edileceğine delalettir.

Kahve falında kediye sarılmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kara kediye sarılmak çok para kazanılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir