AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkte kedi görmek

Kahve falında sarı renkte kedi görmek

Kahve falında sarı renkte kedi görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, içebileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, doğru karar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renkte kedi gördüyseniz:

  • Duygusal konular kontrolden çıkabilir.

Kahve falında sarı renkte kedi görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renk kedi görmek bolluk içinde yaşayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında sarı renkli kedi görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk kedi görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine delalettir.

Kahve falında gri renkte kedi görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında koyu renk kedi görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli kedi görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir