AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru sarı kedi görmek

Kahve falında yavru sarı kedi görmek

Kahve falında yavru sarı kedi görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kazançlı işler yapılacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, gamsız bir hayat süreceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru sarı kedi gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında sarı kedi yavrusu görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine yorulur.

Kahve falında sarı kedi yavruları görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru sarı kedi görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına inanılır.

Kahve falında sarı yavru kedi görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yavru sarı kedi sevmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu almak kazancınızın artacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulur.

Kahve falında yavru kedi beslemek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir