Kahve falında yerde bayrak görmek

Kahve falında yerde bayrak görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, iş yeri sahibi olacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, mirasa yorulur.

Kahve falında yerde bayrak gördüyseniz:

  • Çevrenizde süregelen olayları gereksiz yere büyütmeyin.

Kahve falında bayrağı yerde görmek işlerinin karışacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde bayrak görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bayrak görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında bayrağın dalgalandığını görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında türk bayrağı açmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi türk bayrağı görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında türk bayrağını asmak malında azalmaya, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz bayrak görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top