AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı abiye giymek

Kahve falında sarı abiye giymek

Kahve falında sarı abiye giymek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, istediği evde oturacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sarı abiye giymek gördüyseniz:

  • Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir.

Kahve falında sarı abiye giymek yanlış işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında abiye sarılmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının abiye giydiğini görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında şık abiye giymek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi abiye giymek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında siyah abiye giymek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine tabir olunur.

Kahve falında abiye giydiğini görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir