AnaSayfa / Genel / Kahve falında şık abiye giymek

Kahve falında şık abiye giymek

Kahve falında şık abiye giymek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şık abiye giymek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken tek şey doğru odaklanmanız, ardından elinizin altındaki tüm kaynakları değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında şık abiye giymek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok şık bir elbise giymek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah şık elbise giymek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şık elbise giymek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine inanılır.

Kahve falında şık siyah elbise giymek fikirlerinin çatışacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına yorulur.

Kahve falında şık ayakkabı giymek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında şık bir elbise giymek çok büyük sorunlar yaşayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında şık ayakkabı görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir