AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiye sarılmak

Kahve falında abiye sarılmak

Kahve falında abiye sarılmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında abiye sarılmak gördüyseniz:

  • Alıştığınız yerlerde veya alıştığınız kişilerle zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına işaret eder.

Kahve falında abiye sarılmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sağlığının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sarı abiye giymek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında abiye bakmak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı abiye görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, mekân değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında abiye yakalanmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abiye ayakkabı görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, bir konuda destek alacağına inanılır.

Kahve falında abiye giydiğini görmek yaşam tecrübesi edineceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir