AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah abiye giymek

Kahve falında siyah abiye giymek

Kahve falında siyah abiye giymek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kazancın yetmez olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah abiye giymek gördüyseniz:

  • Ailenizi ihmal etmeyin.

Kahve falında siyah abiye giymek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı siyah abiye giymek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz abiye giymek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında turuncu abiye giydiğini görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı abiye giymek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek kişinin afiyette olacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şık abiye giymek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı abiye giymek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir