AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiye giydiğini görmek

Kahve falında abiye giydiğini görmek

Kahve falında abiye giydiğini görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, istediği noktalara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında abiye giydiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızda yaşam tarzınıza faydası olacak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında abiye elbise giydiğini görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında krem rengi abiye giymek rütbe alacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında abiye giymek kalben çok rahat edileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renk abiye giymek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında abiye kıyafet giydiğini görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi abiye giymek borçların yakın zaman içinde biteceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı abiye giymek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında toz pembe abiye giymek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir