AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş olup kusmak

Kahve falında sarhoş olup kusmak

Kahve falında sarhoş olup kusmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, bir uzmana başvurulacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, elindekileri de yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş olup kusmak gördüyseniz:

  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Kahve falında sarhoş olup kusmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında bira içmek sarhoş olmak ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini sarhoş görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birini sarhoş görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini sarhoş görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında bir yakınını sarhoş görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kişiyi sarhoş görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, bir işe soyunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlını sarhoş görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir