AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu sarhoş görmek

Kahve falında patronu sarhoş görmek

Kahve falında patronu sarhoş görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hayır duaları alınacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında patronu sarhoş gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Kahve falında patronu sarhoş görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş olmak istemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında ölen birini sarhoş görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında abiyi sarhoş görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarhoş araba kullanmak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi sarhoş görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında nişanlını sarhoş görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kocasını sarhoş görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir