AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide sarhoş görmek

Kahve falında camide sarhoş görmek

Kahve falında camide sarhoş görmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında camide sarhoş gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Kahve falında camide sarhoş görmek yeni iş kollarına girileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına delalet eder.

Kahve falında abisini sarhoş görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, çıkmaza düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının sarhoş olduğunu görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini sarhoş görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilini sarhoş görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoş bir adam görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü sarhoş görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, patron olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir