AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek

Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek

Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, mutlu olacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek gördüyseniz:

  • Belli bir fikir ya da öneriyi ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmamak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında içki içmek ve sarhoş olmak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına tabir olunur.

Kahve falında sarhoş olmadan içki içmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak uğursuzluklarla karşılaşacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir