AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş olamamak

Kahve falında sarhoş olamamak

Kahve falında sarhoş olamamak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarhoş olamamak gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler stresi azaltmanıza yardımcı olabilir.

Kahve falında içip sarhoş olmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında içki içmek ama sarhoş olmamak duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı sarhoş görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında sarhoş birini ayıltmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşi sarhoş görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, vaaz ve nasihate işarettir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, umutsuzluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarhoş sevgili görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir