AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş birini ayıltmak

Kahve falında sarhoş birini ayıltmak

Kahve falında sarhoş birini ayıltmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, malvarlığının artacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoş birini ayıltmak gördüyseniz:

  • Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir.

Kahve falında sarhoş birini ayıltmak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarhoş birini görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kişiyi sarhoş görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarhoş olduğunu görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşi sarhoş görmek anne baba ile ters düşüleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş görmek başarıları ile konuşulacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işarettir.

Kahve falında kızını sarhoş görmek hastalıkların iyileşeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında annesini sarhoş görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir