AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, kolaylıklara kavuşacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, itibar kazanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Avantajlı olan sizseniz hiçbirşeyi paylaşmanız gerekmiyor.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmak falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm şarabı içmek çözüm yolları bulamayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tatlı kırmızı şarap içmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cennet şarabı içmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak şarap içmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir