AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu sarhoş görmek

Kahve falında oğlunu sarhoş görmek

Kahve falında oğlunu sarhoş görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, hayallerinin gerçek olacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu sarhoş gördüyseniz:

  • Fazla üzerinde durmayın.

Kahve falında oğlunu sarhoş görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun sarhoş olduğunu görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında sarhoş dövmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında ölen babayı sarhoş görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler içmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sarhoş olmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarını sarhoş görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir