AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş kadın görmek

Kahve falında sarhoş kadın görmek

Kahve falında sarhoş kadın görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Kahve falında sarhoş kadın gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki aktivitelerin keyfini çıkartabilir veya siz kendiniz bir toplantı organize edebilirsiniz.

Kahve falında sarhoş kadın görmek elindekini de bitireceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin sarhoş olduğunu görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, yüzünün hep güleceğine işaret eder.

Kahve falında eve sarhoş gelmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sarhoş biri görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında babanın sarhoş olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sarhoş olduğunu görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin sarhoş olduğunu görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığını sarhoş görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir