AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş gibi olmak

Kahve falında sarhoş gibi olmak

Kahve falında sarhoş gibi olmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, gelirinden yana memnun olacağına, kendine çeki düzen vereceğine inanılır.

Kahve falında sarhoş gibi olmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da iş yaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında sarhoş gibi olmak kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu sarhoş görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının sarhoş olduğunu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi sarhoş görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında yakınını sarhoş görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bira içmek sarhoş olmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir