AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu sarhoş görmek

Kahve falında çocuğunu sarhoş görmek

Kahve falında çocuğunu sarhoş görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu sarhoş gördüyseniz:

  • Tedbirli olunması gerekiyor.

Kahve falında çocuğunu sarhoş görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoşla kavga etmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişiyi sarhoş görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün sarhoş olduğunu görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini sarhoş görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini sarhoş görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işaret eder.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, azap çektiğine yorulur.

Kahve falında sarhoş olmak bütçesinin genişleyeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir