AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş biriyle konuşmak

Kahve falında sarhoş biriyle konuşmak

Kahve falında sarhoş biriyle konuşmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, yeni bir eve taşınacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, kendi işini kuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında sarhoş biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Kahve falında sarhoş biriyle konuşmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sarhoş kovalamak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarhoş araba kullanmak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabayı sarhoş görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarhoş görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını sarhoş görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir