AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş bir adam görmek

Kahve falında sarhoş bir adam görmek

Kahve falında sarhoş bir adam görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, güçlendikçe güçleneceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında sarhoş bir adam gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

Kahve falında sarhoş bi adam görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarhoş adam dövmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarhoş bir adam görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eve sarhoş gelmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına inanılır.

Kahve falında sarhoş gibi olmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine yorulur.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına işaret eder.

Kahve falında sarhoş olamamak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir